Her følger en samling link, til forskellige afhængighedsbehandlinger, og andet relevant, såsom anonyme selvhjælpsgrupper og kommunale behandlingstilbud.     Obs! Rækkefølge er vilkårlig  ( skulle der på listen være et link, eller 
organisation, der ikke findes længere, undskylder jeg på forhånd ) :

 

       (  Københavns Kommune  )

 
 
 
 
 • https://stof.kabs.dk/#om-kabs ( Gratis behandling: Vi leverer lægelig og social behandling for stofmisbrug og alkoholmisbrug til mere end 15 kommuner. Det er din bopælskommune der betaler din behandling hos os, også selvom du ønsker anonym behandling ).
 • https://madanmark.dk ( Gratis Marijuana Anonymous (MA) er et fællesskab af mænd og kvinder, der deler styrke, håb og erfaring med hinanden, for at løse et fælles problem og hjælpe andre væk fra aktiv afhængighed af hash. Den eneste betingelse for medlemskab af MA er et ønske om at holde op med at bruge hash).
 • http://smartrec.dk/?page_id=8 ( Gratis SMART Recovery er et verdensomspændende netværk af frivilligdrevne selvhjælpsgrupper, der har til formål at støtte enkeltpersoner i at opnå uafhængighed fra vanedannende adfærd).
 • http://www.aca-danmark.dk/hvad-er-aca/ ( Hvad er ACA? Voksne Børn af Alkoholikere
  er et fællesskab af kvinder og mænd, der deler erfaring, styrke, håb og kærlighed for at blive raske efter de katastrofale følger af at være vokset op i et alkoholisk eller dysfunktionelt hjem. Det eneste, der kræves for at blive medlem, er et ønske om at komme sig over eftervirkningerne af forældrealkoholisme eller anden dysfunktionel forældreadfærd ).
 • https://www.mistetbarn.dk ( Forældreforeningen – Vi har mistet et barn. Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en samtale i dag ).
 • http://hsp-foreningen.dk/ ( HSP står for højt sensitiv personlighed (eng. highly sensitive) tænker, mærker, føler mere ).
 • https://www.lunge.dk ( Ring til en rådgiver på lungelinjen Har du eller én du kender en lungesygdom, så brug Lungeforeningens rådgivningstilbud ).
 • https://sind.dk/om-sind ( SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed arbejder for at skabe forståelse og tolerance for mennesker med sindslidelse og deres pårørende ).
 • https://www.nadanmark.dk ( Gratis Anonyme Narkomaner er for mennesker, som er afhængige af euforiserende stoffer og som ønsker at blive stoffri. NA er et ikke-kommercielt fællesskab af mænd og kvinder for hvem, stoffer var blevet et væsentligt problem. Fællesskabet består af afhængige i bedring, der mødes regelmæssigt for at hjælpe hinanden med at forblive clean ).
 • http://www.oa-dk.org/ ( Gratis Anonyme Overspisere er et fællesskab af mennesker, som, ved at dele erfaring, styrke og håb, er under helbredelse fra tvangsmæssig overspisning ).
 • http://www.gamblersanonymous.dk ( Gratis Anonyme Gamblere er et fællesskab af mænd og kvinder, der deler erfaring, styrke og håb for at løse deres fælles problem og på den måde også hjælpe andre til at komme sig – både fysisk og psykisk – efter misbrug af spil ).”
 • https://www.ulrichsensklinik.dk   ( Ulrichsens Klinik på Østerbro er en privat psykiatri og psykologi klinik, med speciale i klinisk psykologi ).